E-town met live on stage: Darryl


DJ MBA + DJ Original + DJ Uli


Darryl is met zijn achttien jaar de jongste artiest op het label Goodlife Music. Ondanks zijn leeftijd heeft Darryl al aardig wat wapenfeiten op zijn CV staan. Darryl was pas zestien jaar oud, maar toen al veelvuldig te horen op de compilatie Straat Remixen, een project van D-Men (bestaande uit o.a. Lange Frans, Yes-R, Brutus, Baas B en  Negativ). Niet veel later scoorde Darryl samen met leeftijdgenoot Dio, in de formatie Dubbel D, een underground-hit met het nummer Minderjarig.

Een klein jaar later stond de toen nog maar zeventienjarige Darryl in de hitlijsten samen met o.a. The Partysquad, The Opposites en Willie Wartaal met Wat Wil Je Doen, wat de titelsong is van de Nederlandse filmkaskraker Het Schnitzelparadijs. Met deze line-up stond hij in oktober 2005 in het voorprogramma van de Amerikaanse superster 50 Cent.

Momenteel is Darryl samen met de Beatkidz, Yes-R, Heist Rocka, J-Rock en Dicecream te zien en te horen in de clip Showtime,  afkomstig van de soundtrack van de Nederlandse film Don.

Darryl werkt nu hard aan zijn debuutalbum ‘De Eerste Indruk’, dat gepland staat voor voorjaar van 2006.