Laatste kaarten

THE SESSIONS: CHAGALL- ADVAITA


DDW special


THE SESSIONS: CHAGALL- ADVAITA

The Sessions DDW special

Sinds 2015 maakt zangeres & producer Chagall audio-visuele live shows op de kruising tussen muziek, techniek, visuele kunst en beweging, ondersteund door sensor technologie die zij zelf met haar team ontwikkelt. Het uitgangspunt van al haar werk is het vermenselijken van het digitale en het creëren van belevenissen van computer muziek die net zo’n sterke emotionele indruk achterlaten als muziek gecreëerd met traditionele instrumenten. Tegelijk wordt duidelijk dat het gebruik van technologie niet alleen maar een middel is, maar de drijver van onontdekte artistieke mogelijkheden en geboorte van een vernieuwende kunstvorm waarvan de grenzen van creativiteit nog lang niet zijn bereikt.

Chagall zal bij The Sessions een ingekorte versie van haar show ADVAITA spelen, die zij in 2019-2020 in samenwerking met Effenaar Smart Venue ontwikkelde en slechts 1 keer eerder werd vertoond vlak voor de lockdown.

De livestream start om 21.00 op www.thesessions.stream

Bij The Sessions aanwezig zijn?
Dat kan! Koop een duoticket voor minstens €11,50 (of iets meer als je de bands financieel wilt supporten; de opbrengsten van de kaartverkoop gaan 100% naar de band). Voor elke show geldt: op = op.

Chagall :: creating Advaita