Verplaatst

Popronde Poppodium Pre-Party: Las Medicinas


THE SESSIONS LIVESTREAM


Popronde Poppodium Pre-Party: Las Medicinas

Popronde Nederland gaat toch op tour dit najaar!

Vanwege ziekte van één van de bandleden kon de show van Las Medicinas op 2 oktober helaas niet doorgaan. De nieuwe datum is donderdag 19 november. 

Van 12 september tot en met 28 november zijn er Poprondeshows in verschillende Poppodia in Nederland, ongeacht in welke stad of regio het podium zich bevindt. En als de Popronde op tour gaat, komt deze natuurlijk ook naar Eindhoven! Met deze avond een show + livestream van Las Medicinas.

Las Medicinas PROMO

Las Medicinas.

Heb je ooit zo'n koorts gehad dat je nauwelijks kon lopen? Heb je je ooit zo teleurgesteld en cynisch gevoeld over de wereld dat je begon te drinken en verward raakte over waar je was? Las Medicinas is een 4-delige band, die je exotische, elektronische, hypnotische, waanzinnige geluiden brengt. Tropische Punk. Surf Cumbia, Psychobilly, Psychedelische, Post-apocalyptische Wereldmuziek."

Livestream

Voor deze show van Las Medicinas zijn maar een beperkt aantal duotickets beschikbaar, maar niet getreurd! Er zal een live-stream zijn. De link hiervoor vind je tijdig op onze pagina.