Verplaatst

Eefje de Visser


Eefje de Visser

De parel van de Nederlandse indie-pop.

Vanwege de nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt om het concert van Eefje de Visser wederom te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op zaterdag 16 januari 2021. Locatie: Klokgebouw. Reeds gekochte kaarten blijven geldig en de kaartkopers krijgen persoonlijk bericht! 

*

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser's unieke stijl herken je uit duizenden. Een artiest welke altijd blijft veranderen en op zoek is naar het experiment.

Haar vierde album komt begin dit jaar uit, de nieuwste single 'Zwarte Zon' belooft veel goeds. Een heerlijk broeierige en bitterzoete song over het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Haar show op Into The Great Wide Open 2019 werd door NRC uitgeroepen tot de beste show van het festival. We kunnen dus niet wachten tot ze hier op de planken staat.

Staat in de platenkast naast: Spinvis, Sharon van Etten, Bazart, London Grammar

Track record: Lowlands, Pukkelpop, Draaimolen Festival, Into The Great Wide Open

Quote: "Eefje de Visser betoverend hoogtepunt Into The Great Wide Open. [..] Natuurlijk was het mooie Vlieland zelf de headliner op festival Into The Great Wide Open, maar muzikaal kwam niemand boven de nieuwe, coole show van Eefje de Visser uit." - NRC

Coronamaatregelen

In het Klokgebouw mogen we shows organiseren voor maximaal 1000 personen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. 

Het Klokgebouw beschikt over een luchtbehandelingssysteem met verse buitenlucht inblaas. Dit systeem heeft een capaciteit om het reguliere aantal van 5000 bezoekers van verse lucht te voorzien.

Eefje de Visser - Zwarte Zon