Ga direct naar: Hoofdinhoud
warhaus1

Warhaus' Ha Ha Heartbreak

Het meest persoonlijke en waarheidsgetrouwe Warhaus-album tot nu toe

AuteurLotte Stultiens
warhaus H

Op eerdere albums We Fucked A Flame Into Being en Warhaus werd al duidelijk dat Maarten Devoldere zeker niet wegduikt voor het veelzijdige thema liefde. Ook op zijn nieuwe plaat Ha Ha Heartbreak (de naam zegt het al) wordt deze rode draad doorgetrokken. Waar voorgaande albums vooral gingen over de verrijkende en sensuele kant, wordt er nu een raampje open gezet voor de keerzijde van de liefde.

“All I ever wanted was a lot / to be your man was something I could not”

warhaus sc2

In teksten over verlangen naar iemand die er niet meer is en verbroken connecties, leidt Warhaus je rond langs alle donkere hoeken van hartenpijn. Maar toch zit er een hoopvolle conclusie in het album verscholen: ondanks al het verdriet kun je beter positief naar zowel het verleden als de toekomst blijven kijken.

warhaus sc

Ha Ha Heartbreak is een album waarin alle facetten van liefdesverdriet voorbij komen. De nodige variatie zit erin, en toch is het een sterk samenhangend geheel. De catchy en sfeervolle productie wordt gedragen door het zwoele stemgeluid van Maarten. Op 23 maart 2023 zal Warhaus onze harten doen smelten in onze Grote Zaal. En het mooie nieuws is: er zijn nog tickets!

warhaus1
Warhaus' Ha Ha HeartbreakHet meest persoonlijke en waarheidsgetrouwe Warhaus-album tot nu toe