Ga direct naar: Hoofdinhoud
rondé staand

Rondé

De band die blijft verrassen met hun verfrissende indiepop

AuteurLotte Stultiens
RONDÉ - Indiepop
Kim de Hoop

Rondé ontstond in 2014 nadat de bandleden samenkwamen voor een schoolopdracht op de Herman Brood Academie. In datzelfde jaar brak de band door met debuutsingle 'Run'. Begin dit jaar schitterden ze nog als voorprogramma van Bastille en toverden ze onze uitverkochte Grote Zaal om tot een groot dansfeestje. 

Top 40 hits

ronde storycard2
Kim de Hoop

Hun hit Hard To Say Goodbye stond maar liefst 30(!) weken lang in de Top 40 en met opvolger Love Myself wisten ze deze lijn door te trekken en opnieuw te overtuigen. Met hun verfrissende indiepop weten ze het publiek dus keer op keer te verrassen, en dat bewijzen ze nog maar eens met hun nieuwste track Bright Eyes, die in september 2022 verscheen. 

 

ronde22
Kim de Hoop

Het catchy nummer gaat over het niet meer achterom hoeven en willen kijken.

"Je hebt geleerd van het verleden, keuzes gemaakt om te komen waar je nu bent en bent blij met wie je nu bent. Je keert niet meer terug naar hoe het was en kijkt met een heldere blik vooruit," aldus de band zelf.

Bright Eyes Tour

ronde liggend
Kim de Hoop

In 2023 zal de band verschillende festivalweides omverblazen, waaronder Pinkpop. Maar voordat het drukke schema van de festivalzomer los gaat barsten, is het eerst tijd voor hun Bright Eyes Tour. Op 6 april 2023 komt Rondé een feestje bouwen in onze Grote Zaal. En het goede nieuws is: er zijn nog tickets! 

rondé staand
RondéDe band die blijft verrassen met hun verfrissende indiepop