Ga direct naar: Hoofdinhoud
Party In Nomansland: Jungle By Night

Het geluid van Party In Nomansland

Waar muzikale grenzen vervagen

Jungle By Night (1/2)

Jungle By Night

Met hun mix van verschillende stijlen als funk, jazz, dub en rock is het Amsterdamse Jungle By Night een begrip geworden in Nederland. Op 28 april komen ze met hun laatste album 'Alghorythm' naar Eindhoven. 

Jungle By Night (2/2)

Jungle By Night ontstond in 2009 en in december 2010 werd de band door voormalig leden van Egypt80 – Fela Kuti's begeleidingsband – omschreven als de toekomst van de afrobeat. Het gezelschap speelde ondertussen al op vooraanstaande festivals als Lowlands, Sziget en North Sea Jazz.

 

This Is LOVSKI

This Is LOVSKI

This Is LOVSKI is het project van Igor Sekulovic; artiest én organisator van Party In Nomansland. In zijn muziek combineert hij elementen uit zijn Bosnische achtergrond met indie/new wave, Afrikaanse en warme geluiden. Gooi het in de blender met dansbare beats en catchy songs. Het eindresultaat? Bosnische tropical electro. 

Discos Horizontes

Discos Horizontes

Het duo bestaat uit Hermanos Kaliman en Agua Rosa, twee fervente verzamelaars van krakerige vintage recordings uit verre – vaak tropische – oorden. Je kan ze kennen van hun residencies op Down The Rabbit Hole of Lowlands.  

Versano

Versano

Versano draaide al op feesten als Dopenez, Vunzige Deuntjes en Mama Africa. Met 10 jaar ervaring én producties die worden gedraaid door o.a. Hardwell, Chuckie en Diplo is Versano van alle markten thuis.  

MC Yetti

MC Yetti

Yetunde Olusanya staat bekend om haar hoge energie, kleurrijke uitstraling en aanstekelijke persoonlijkheid. Ze is een entrepreneur in hart en nieren; zo stichtte ze o.a. haar eigen vintage-kledingwinkel YATVA – waar je 100% jezelf kan zijn – en maakt ze stappen in entertainment. Op 28 april zal Yetunde Party In Nomansland hosten onder haar alias MC Yetty. 

Party In Nomansland: Jungle By Night
Het geluid van Party In NomanslandWaar muzikale grenzen vervagen