Ga direct naar: Hoofdinhoud
Idaly - website

De stromingen van hiphop party FLOWS

Van rapveteranen tot de nieuwe wave en meer

For The Culture

FLOWS - For The Culture

Eindhoven is een nieuw hiphop-nachtconcept rijker: FLOWS. Op vrijdag 24 maart wordt Effenaar overspoeld door een golf Nederlandse rapgrootheden, vaandeldragers van de nieuwe generatie en meer. Check het hier.  

Nederlandse Veteranen

Hef - Flows - Square

Voor de doorgewinterde hiphopliefhebbers hebben de broers Hef & Crooks en Adje geen introductie nodig. Met talloze legendarische 101barz-sessies en albums zijn de Boyz In De Hood van onschatbare waarde geweest voor de Nederlandse culture.

De Belgische Biggie

DIKKE - FLows

Maar de line-up bestaat niet alleen uit talent van eigen bodem. De enige uitzondering is niemand minder dan DIKKE van Belgica. Met zijn kenmerkende laidback flow en brede vocabulaire dropt hij het ene classic album na het andere; '130 Kilo', 'Nooduitgang' en de laatste 'Beef Met Mezelf'.  

Hiphop meets Klassiek

sor - FLOWS

Met sor heeft FLOWS misschien wel de meest unieke artiest in de huidige scene. In zijn muziek horen we een clash tussen klassiek en hiphop. De artiest heeft een bewogen jaar achter de rug; zo sleepte de rapper de winst van het televisieprogramma Maestro binnen en verscheen zijn vernieuwende drieluik 'Bae Doven'. 

De nieuwe wave

ADF - Flows

Ook de nieuwe wave is present met ADF Samski, Yssi SB en Siggy & D1ns. Frisse energie en tunes zijn gegarandeerd, dus pull-up op 24 maart bij Effenaar. 

Idaly - website
De stromingen van hiphop party FLOWSVan rapveteranen tot de nieuwe wave en meer