Ga direct naar: Hoofdinhoud
wasven header dag3

Dag 3 van Effenaar 't Wasven

Met Mila & Mira, Tim Vantol & Texas String Assembly

AuteurLotte Stultiens

Zondag 27 augustus

logo png wasven

De zomer komt langzaam op zijn eind en heel voorzichtig komt de herfst al om de hoek kijken, maar niet voordat we nog een keer samenkomen in het groen om van livemuziek te genieten. Na twee eerdere edities, zijn we op zondag 27 augustus terug met de laatste editie van Effenaar 't Wasven van dit jaar. We stellen graag de line-up aan je voor! 

14:00-14:30 Mila & Mira

Milamira
Foto: Lobke Besselink

Bij deze muzikale twee-eenheid staat samenzang en vrijheid voorop. Hun dromerige indiepop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapenende dorpjes. Warme akoestische klanken wisselen af met koele elektronica, waardoor gedachten de vrije loop krijgen. Dankzij hun gevoel voor hooks zullen de reflecterende teksten van Mira & Mila je nog lang bijblijven. 

15:00-15:45 Tim Vantol

timvt liggend

Eerder stond hij al bij ons in het voorprogramma van Heideroosjes, nu brengt hij zijn songs naar 't Wasven. Wat Tim graag wil overbrengen? ''Ik was in de war en plotseling begin ik in mijn muziek mensen te vertellen hoe ze okay moeten zijn. Is dat hypocriet?'' Spoiler: dat is het niet! Op zijn laatste album steekt hij zijn vuist op, huilt hij naar de maan, stroopt hij zijn mouwen op en slaakt hij een triomfantelijke kreet waar niemand ooit te oud voor zal zijn. 

16:30-17:30 Texas String Assembly

tsa scc

Met elementen van bluegrass, funk, jazz, folk country en hippie-jugband groeiden ze van achtertuinen tot bars tot geliefde locaties. Nu zijn de mannen van Texas String Assembly klaar om 't Wasven om te komen toveren in een feestje! Hoe dat klinkt? Zoals ze het zelf omschrijven: ''too grassy for the honky tonks and too amplified for the traditional stages''. 

wasven header dag3
Dag 3 van Effenaar 't WasvenMet Mila & Mira, Tim Vantol & Texas String Assembly