Ga direct naar: Hoofdinhoud
chibi front

Veilig in zelfliefde met Chibi Ichigo

Energieke pop met eerlijke teksten

AuteurLotte Stultiens

NA HALF 1

na half 1

Chibi Ichigo (Japans voor ''kleine aardbei'') bracht eind januari haar tweede album ‘NA HALF 1’ uit. Een catchy vervolg op haar debuutplaat 'Sabina', waarmee de Tataars-Limburgse zangeres zichzelf in 2022 op de kaart wist te zetten.

Beats, dansers en stevige synths

chibi 1
Chibi Ichigo tijdens Hit The City 2023 | door Dick Rennings

Vorig jaar tijdens Hit The City bewees de zangeres al dat ze iemand is om in de gaten te houden. Een propvolle, stomende zaal waar je de energie doorheen voelde stromen. Na haar deelname aan ‘De Slimste Mens’ en optredens op ‘Into The Great Wide Open’, Pukkelpop, Werchter en Dour staat Chibi, als lid van de queer community, klaar om de electroscene met beats, dansers en stevige synths te teisteren. 

Veilig in zelfliefde

chibi 4
Chibi Ichigo tijdens Hit The City 2023 | door Dick Rennings

De rode draad in Chibi haar muziek is toch wel houden van jezelf. De teksten dragen een boodschap van zelfontdekking en innerlijke stabiliteit, voor een wereld die continu in beweging is en je doet verlangen naar authentieke connecties. Alle ''chibaddies'' verzamelen dus, want het belooft weer een feestje te worden tijdens haar clubshow op 26 oktober in onze Kleine Zaal.

chibi front
Veilig in zelfliefde met Chibi IchigoEnergieke pop met eerlijke teksten