Ga direct naar: Hoofdinhoud
kernkraft storycard

KERNKRAFT

Queer techno party voor iedereen!

AuteurLotte Stultiens

Party for all

kernkraft sc

Bij KERNKRAFT maakt het niet uit wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt. Op dit laagdrempelige, toegankelijke techno feestje kun je alles even vergeten. De eerste editie in het Stroomhuis verkocht hartstikke snel uit en had een mooie mix aan toeristen en Eindhovenaren als bezoekers. De organisatie, Queer040, heeft dan ook een belangrijk doel: 

''Wij profileren ons absoluut niet als gay-feest, het is een feest voor iedereen.'' - Johan Stribos

xtra 1
Faron van Leeuwen | XTRA @ Effenaar

In Eindhoven bestaan er nog weinig fysieke clubs waar mensen uit de queer scene kunnen samenkomen in het nachtleven, maar de behoefte ligt er wel. Effenaar heeft daarom de handen ineen geslagen met Queer040. Zo ontstond KERNKRAFT: het underground zusje van XTRA, dat perfect tot zijn recht komt in het authentieke Stroomhuisje. Het is niet zomaar een feest voor techno lovers. Ook mensen die niet tot de community behoren of zichzelf niet in een hokje willen plaatsen zijn van harte welkom om een fijne avond te komen beleven. 

kernkraft sc23

Op 22 april is het tijd voor de volgende editie! Op de line-up staan Balster, Kevv & Teddy, en mooi nieuws: er zijn nog tickets! Check voor meer info de volgende slide.

kernkraft storycard
KERNKRAFTQueer techno party voor iedereen!