Ga direct naar: Hoofdinhoud
Elmer

Disco-Dystopie: De Betoverende Sound van Elmer

AuteurSandra Broeren

Prikkelende mix van electro-funk en Italo disco

Geïnspireerd door iconen als Peaches, Mr. Oizo en de Jeugd van Tegenwoordig, creëert Elmer dansbare tracks doordrenkt met electro-funk en Italo disco. Elmer doorbreekt taboes en bespreekt thema's als bindingsangst, zelfhaat en de hypocrisie van de moderne samenleving, altijd doordrenkt met een dosis humor, zelfspot en provocerende teksten.

Rebel met een Cause

Elmer weigert zich te conformeren aan de verwachtingen van hoe een artiest, ongeacht het geslacht, zou moeten klinken of eruit zou moeten zien. Dit is een artiest die niet bang is om buiten de lijntjes te kleuren, een stem die opkomt voor diversiteit en inclusiviteit in de Nederlandse muziekscene. Dus, stap uit je comfortzone en omarm de revolutie met Elmer.

Quote in Volkskrant: "Ik vind het interessant om als man verkleed te gaan, en te rappen over mijn vrouw-zijn. Ik wil een soort iconische, theatrale en tegenstrijdige wereld scheppen, met ruimte voor interpretatie van het publiek."

 

 

Een Wild Ride door Muziek en Identiteit

Zaterdag 30 november in de Kleine Zaal: Elmer is hier en brengt een frisse wind van creativiteit en lef mee! Elk optreden is een uitnodiging om deel uit te maken van een beweging die de status quo uitdaagt en een nieuwe golf van creativiteit brengt. Maak je dus klaar voor een onvergetelijke ervaring vol levendige verbeelding, eerlijkheid en een tikkeltje provocatie, allemaal samengebracht in een grensverleggende act die de Nederlandse muziekscene op zijn kop zet!

Elmer Pukkelpop
Elmer
Disco-Dystopie: De Betoverende Sound van Elmer