MAAK KENNIS MET ONS NIEUW TERRAS EN ONZE NIEUWE MENUKAART!

We brengen de zomerse sferen naar de Effenaar. Neem plaats aan een tafeltje rondom onze vijver, geniet in het zonnetje van heerlijke delicatessen en waan je op vakantie.

Kijk hier voor reserveringen en onze uitgebreide menukaart.

Mediterrane delicatessen

Onze chef-kok Dies heeft zich laten inspireren door de mediterraanse keuken. Zo serveren we onder andere 9 soorten Spaanse Pinxtos; geroosterd brood met een variatie aan toppings. Tiramisu, gazpacho, Griekse salade met feta, moussaka en nog veel meer lekkers.

Bekijk hier alle mediterrane gerechten.

Heerlijk verfrissende exotische drankjes

Met zulke heerlijk exotische hapjes kunnen de drankjes niet achterblijven. We serveren daarom de hele zomer lang verse kannen sangria met druiven en sinaasappel en karaffen vol Aperol Spritzer, Pink Heron rosé en Riesling.

Salud!

Wanneer kom je langs?

Kom lekker uitwaaien aan het Dommelmeer. Lekker de voeten in het water, een kan sangria of een koud biertje erbij en een geroosterd broodje in allebei de handen.

We hebben zo’n 40 tafels beschikbaar. Je hoeft niet te reserveren voor ons terras, dus je kunt op de bonnefooi aan komen waaien. Hopelijk tot snel!

Klik hier voor meer informatie over de menukaart.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 14:00

Voor meer informatie klik hier.

Of bel: +31 (0)40 239 36 57

---

Restaurant Corona protocol

  • Het restaurant werkt uitsluitend op reservering.
  • Bezoekers moeten binnen aan tafel of bar zitten (staan is niet toegestaan)
  • In een checkgesprek vooraf, en bij binnenkomst worden gasten bevraagd en worden alleen personen zonder COVID-19 klachten of symptomen toegelaten.
  • In het restaurant houden bezoekers 1,5 meter afstand van elkaar. Uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen mogen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.
  • Maak bij het afrekenen zoveel mogelijk gebruik van contactloze middelen zoals pin, creditcard of mobiele telefoon.

Terras:

  • Op het terras gelden exact dezelfde regels als in het restaurant, alleen hoeft er niet gereserveerd worden voor het terras.