Ga direct naar: Hoofdinhoud
Hit The City | Zaterdag
22 okt 2022
TicketGratis
za 22 okt 2022

Hit The City | Zaterdag

Drie dagen gratis muziek ontdekken op tien locaties in Eindhoven
17:00
Meerdere locaties
TicketGratis
Banner HTC

Hit The City is terug met meer locaties, opkomende artiesten en grensverleggende muziek! Van gruizige gitaren en dansbare elektropop tot experimentele hiphop, obscure black metal en alles daartussenin - ontdek de bekendere en onbekendere pareltjes en nieuwe favorieten op tien bruisende locaties in Eindhoven.

Maak kennis met het festival

Effenaar x Friendly Fire

Dutch Design Week (DDW) verwelkomt ieder jaar duizenden designers en bezoekers van over de hele wereld. Net als voorgaande jaren trekken we levendigheid van DDW door naar de avond met een geheel gratis muziekfestival georganiseerd en geprogrammeerd door Effenaar en Friendly Fire. 

Locaties & Line-up

Altstadt / Café Wilhelmina / De Rozenknop / Dynamo / Effenaar / Haven / KEVN / Muziekgebouw / Stroomhuis / Student Hotel

Ares

Een eigen kledinglijn, videoclips regisseren èn eigenzinnige muziek maken; de Oosterhoutse rapper Ares bewijst een echte alleskunner te zijn. Al is hij zelf nog zo down-to-earth, zijn liveshows maken vaak zoveel los bij de vaste fanbase dat deze geregeld resulteren in wilde chaos voor het podium.

Ares

Ferdous

Sinds hij op de voorgrond trad met zijn solo-project kwam de Afghaans-Nederlandse artiest, schrijver- en producer Ferdous onder de aandacht bij onder meer Billboard, i-D, Spotify US en The Line Of Best Fit. Zijn verhaal begint in Nederland, waar hij een paar weken nadat zijn Afghaanse ouders asiel hadden aangevraagd wordt geboren. Ferdous' ontwikkelde zich creatief in deze periode en terwijl hij opgroeide in een land waar hij zich muzikaal geïsoleerd voelde, stond hij zichzelf toe om te experimenteren en de vrijheid te ontdekken die muziek kon bieden.

Ferdous

Poodle

Poodle maakt eigenwijze, uptempo gitaarliedjes met een flinke mix percussie: dit Rotterdamse vijftal speelt fluffy garagerock waar je van wilt dansen. Muziek over de onzekerheden van het jongvolwassen bestaan, maar vooral over lol maken en schrijven waar ze maar over willen; huisdieren, tandartsen en frustratie over printers bijvoorbeeld.

Poodle

TimeSquare

Blijf up-to-date van Hit The City met app TimeSquare: alle acts, locaties, line-ups en timetables in één overzicht! 

Alle timetables, biografieën en locaties in 1 overzicht

Hit The City op Spotify

Luister naar de Hit The City-playlist op Spotify en ontdek alvast jouw nieuwe favorieten!

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12