Ga direct naar: Hoofdinhoud
The Analogues Sideshow
15 dec 2022
do 15 dec 2022
afgelast

The Analogues Sideshow

& other stories
20:15 Zaal open om 19:30
Grote zaal
The Analogues Sideshow

Show Afgelast

Tijdens corona verveelden The Analogues zich een beetje. Met als gevolg een soort vijfkoppige liefdesbaby: het album ‘Introducing the Analogues Sideshow’. Nou, dat bleek een schot in de roos, volgens iedereen - prachtige recensies en zelfs nummer 1 in de charts. Wij blij. Dus we organiseerden een tourtje langs een aantal mooie clubs. Want al die Analogues-liefhebbers zouden ongetwijfeld in groten getale komen opdagen voor onze collectie 'eigen' liedjes. Nou.. Hoewel we ons soms stiekem een heel klein beetje The Beatles voelen, blijken we toch niet The Beatles te zijn. Toch wel goed af en toe, zo'n reality check. 
 
Dat tourtje gaat dus helaas nu niet door, je krijgt je geld terug via het loket waar je je kaartjes hebt gekocht.

The Analogues

The Analogues zijn bekend geworden met het live spelen van The Beatles albums die The Fab Four zelf nog nooit live hebben gespeeld. In 2014 was de band in Effenaar te zien met hun Magical Mystery Tour, inmiddels hebben The Analogues het complete Beatles-repertoire van na 1967 al op orde en afgelopen weekend verkochten ze de Ziggo Dome twee keer uit: missie geslaagd.

Introducing The Analogues Sideshow

Onder de naam The Analogues Sideshow besluit de tributeband vervolgens eigen muziek uit te brengen. Het debuutalbum met bijdragen van alle leden verscheen begin september als ‘Introducing The Analogues Sideshow’. De verzameling nummers is divers, barstensvol plezier en straalt creatieve vrijheid uit; uiteraard met eind 60’s en begin 70’s als inspiratie. En ondanks dat klinkt het op zijn zachtst gezegd nog steeds erg eigentijds. 

In elk nummer gebeurt veel. Mooie melodieën, grappige vondsten en vindingrijke arrangementen
Peter van Brummelen, Parool
Eigen muziek van The Analogues, maar The Beatles kijken over onze schouder mee
Algemeen Dagblad

Alvast een locker reserveren?

Vooraf een hapje eten in ons restaurant? Je bent van harte welkom.

Contact

Dommelstraat 25611 CK Eindhoven

info@effenaar.nl+31 (0)40 311 83 12