Win een plek als dj op XO Live

Altijd al op XO Live willen draaien? Dat kan nu! De Effenaar en Extrema zoeken nog één dj voor de openingsplek op de Effenaar-stage tijdens XO Live op 13 juli bij Aquabest. Als jij die dj wilt zijn, moet je nu goed opletten:

Spelregels:
Upload je mixtape (max. 30 minuten) via Soundcloud, Mixcloud of een ander streamingprogramma en laat hem achter op de Heibel! Facebook pagina samen met je naam, dj-naam en je genre. Heibel! is het maandelijkse gratis opstootje in de kleine zaal van de Effenaar, georganiseerd door lokale dj's en feestorganisatoren. Een professionele en zeer strenge jury zal de inzendingen beoordelen. Je kunt op twee manieren de jury overtuigen van je skills: óf je maakt zo’n dikke mixtape dat ze niet om je heen kunnen, óf je genereert de meeste likes op Facebook. Simpel toch?

De drie beste dj’s worden uitgenodigd om hun kunsten te laten zien voor het uitzinnige Heibel! publiek van de speciale editie op 11 mei (Let op: dat zijn twee jurykeuzes en één publieks favoriet). Je mag die avond een half uur je kunsten vertonen voor het publiek en opnieuw een jury. Diezelfde jury bepaald uiteindelijk wie die felbegeerde openingsplek op de Effenaar-stage tijdens XO Live in de wacht sleept.

Post voor 1 mei je mixtape en maak kans op die unieke plek in de line-up van XO Live.