November kortingsactie

November is een drukke maand. Zeker als je het programma van de Effenaar bekijkt. Sterker nog, het is zo ontzettend vol, dat wij ook wel begrijpen dat je niet naar elke show toe kunt. Het geld groeit immer niet…Gelukkig denken wij een beetje met je mee en presenteren een bijzondere kortingsactie in november, speciaal voor de mensen die meer dan één concert willen zien.
Hoe gaat dat dan in zijn werk en voor welke shows geldt dat? Simpel. Stel je gaat 1 november naar Six Organs of Admittance, maar je wilt op 10 november eigenlijk ook wel naar The Fuzztones. En tja, 15 november zijn ook die coole mensen van The Excitements in Eindhoven. Dat wordt een duur grapje! Wat wij dan voor je gaan doen is het volgende: Bij de tweede show die je bezoekt, krijg je € 2,00 korting. Voor de derde show geldt een korting van € 4,00 en voor alle shows daarna betaal je zelfs € 6,00 minder dan normaal. Hiervoor hoef je zelf niets te doen, de korting wordt bij elke aankoop van een ticket automatisch verwerkt. 

Let op: deze actie werkt alleen als je online je kaartje koopt en geldt voorlopig alleen in de maand november voor de geselecteerde shows hieronder:

Do 01   Six Organs of Admittance (kleine zaal)
Do 08   Rolo Tomassi (Kafee Aloys)
Za 10   The Fuzztones (AreaFiftyOne)
Do 15   The Excitements (kleine zaal)
Zo 18   Hit The City met o.a. Isbells + Zulu Winter + Ewert and The Two Dragons + Vadoinmessico + China Rats + Fair Ohs (Effenaar / The Rambler / Studentenkapel / Plint Villa)
Do 22   Cheap Time + Traumahelikopter (AreaFiftyOne)
Zo 25   Crocodiles + Nouveau Vélo (AreaFiftyOne)

Check hier de Spotify playlist van de novemberkorting!

Tof rijtje nietwaar!?