Brandend Zand Award voor zangeres Do

De Valkenswaardse zangeres Do zal aanstaande zondag tijdens het Brandend Zand Festival de ‘Brandend Zand Award’ ontvangen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een prominente artiest uit de regio Eindhoven. Eerdere ontvangers van de prijs zijn onder meer Lenny Kuhr, Rik van Iersel en Trea Dobbs.

Naamgever en ‘moeder’ van het festival Anneke Grönloh is uiteraard aanwezig en zal de prijs aan Do uitreiken. De Valkenswaardse krijgt de prijs voor haar verdienste als succesvol popzangeres. Momenteel staat Do flink in de schijnwerpers met haar hit ‘Hij Gelooft in Mij’ en haar bijdrage aan het TROS tv-programma ‘De Beste Zanger’.

De uitreiking van de door Simone van den Boom ontworpen award vindt om 18:00 uur plaats. Na de uitreiking zal Anneke Grönloh een optreden geven.

Het familiefestival start om 12:00 uur en vindt plaats in en rondom de Effenaar. Naast vele optredens van onder andere Ben Caplan, Hippe Gasten en Jeroen Kant is er een kinderdorp, een culinaire straat en een festivalmarkt. Brandend Zand is gratis toegankelijk.

Voor meer informatie over het festival klik hier!