Programma 3 Nights In Heaven rond

Met de toevoeging van de speciale samenwerking tussen Zapp4 en Spinvis op woensdag 6 november is nu ook de eerste avond van de reeks 3 Nights in Heaven ingevuld. Hierdoor is het hele programma van dit speciale festival in de Catharinakerk bekend.

De speciale samenwerking tussen het strijkkwartet Zapp4 en de Nederlandse singer-songwriter wordt geopend door Zapp4 met Radiohead songs in strijkarrangementen van eigen hand. Hierna voegt Spinvis zich bij het strijkkwartet voor uitvoering van hun eerste gezamenlijke programma ‘De Onverklaarbare Reis’. Ze nemen de toehoorder mee in een roadmovie waarbij regelmatig van de gebaande paden wordt afgeweken. Geholpen door het spel van Zapp4 en de mysterieuze teksten van Spinvis valt het publiek van de ene verbazing in de andere, maar zal op het einde het gevoel hebben alsof ze terug komen van vakantie. Dit is het eerste concert met muziek uit  de voorstelling die in het voorjaar van 2013 zal touren.

De voorverkoop van de eerste avond van 3 Nights in Heaven start op maandag 16 juli om 10.00 uur.

3 Nights in Heaven is een samenwerking tussen het Muziekgebouw Eindhoven en Effenaar. Een uniek minifestival met befaamde popartiesten en een prachtige locatie; de Catharinakerk in de Eindhovense binnenstad.

Hiermee ziet het volledige programma van 3 Nights in Heaven er als volgt uit:

Dinsdag 6 november
Zapp4 & Spinvis
20.15 uur  |  Catharinakerk  |  € 17,50

Woensdag 7 november
Efterklang & Sinfonia Rotterdam – The Piramida Concert, support Peter Broderick
20.15 uur  |  Catharinakerk  |  € 16,-

Donderdag 8 november
Teitur & Nederlands Blazers Ensemble
20.15 uur  |  Catharinakerk  |  € 13,50