Bevestigd: Blaudzun, Mark Lanegan Band en The Presidents of the United States of America

2012 begint mooi. Niet alleen folkheld Blaudzun is bevestigd, de Amerikaanse zanger Mark Lanegan komt met band langs in onze grote zaal en The Presidents of the United States of America komen hun eerste album spelen!

Blaudzun
Utrechter Johannes Sigmond, het brein, gezicht en stem achter Blaudzun levert weer een prachtplaat af met ‘Heavy Flowers’. Voor zijn show in de kleine zaal op 28 januari neemt hij niemand minder dan Pien Feith mee als voorprogramma.

Mark Lanegan Band
Mark Lanegan Band, zo heet de groep waar Mark mee rond tourt en waar hij de grote zaal van de Effenaar compleet mee zal inpakken op donderdag 1 maart. Mark is nog net niet onze huismuzikant, maar het scheelt niet veel. In 2010 kwam hij al solo en met Isobell Campbell naar Eindhoven. Dit keer  wordt het lekker stevig!

The Presidents of the United States of America
Wat moeten we nog zeggen over deze hilarische rockers? Dat ze ontzettend veel plezier hebben, dat ze nog altijd snoeihard rocken of dat elke single van hun eerste album een dikke hit werd? We zeggen je in ieder geval dat de mannen hun debuutalbum komen spelen in onze grote zaal op 13 maart 2012!