Sepultura en Morbid Angel naar Eindhoven Metal Meeting. Vrijdag speciale old school dag

Met de komst van Sepultura op vrijdag 16 december heeft Eindhoven Metal Meeting weer een grote naam binnengehaald in het al niet misselijk programma. Eerder deze maand konden we al aankondigen dat de deathmetalgrootheden Morbid Angel op 17 december de tocht naar het hardste festival van Nederland ging maken. Maar nu komt daar dus ook nog eens Sepultura bij, die ook al geen misselijke staat van dienst hebben in het metallandschap. Ook kunnen de bands Mar De Grises, Azarath en Dawn Of Disease aan de line up worden toegevoegd. Helaas heeft wel Sylosis moeten cancellen. Het affiche van Eindhoven Metal Meeting is door de toevoeging van deze namen bijna rond.

Naast dat Sepultura op vrijdag het podium gaat beklimmen, kunnen we ook verklappen dat de vrijdag een heuse old school dag gaat worden. Sepultura speelt enkel nummers van de albums "Beneath The Remains", "Arise" en "Chaos A.D." Exodus zal alleen maar nummers van  "Bonded By Blood", "Pleasures Of The Flesh" en “Fabulous Disaster" ten gehore brengen. Destruction speelt enkel nummers van de albums "Sentence Of Death" en "Infernal Overkill." Heathen speelt alleen nummers van de albums "Breaking The Silence" en "Victims Of Deception." Asphyx speelt haar debuut "The Rack" integraal en van Disabuse hoef je alleen "Sorrow And Perdition" uit je hoofd te leren.

Op zaterdag zal dus niet alleen Morbid Angel acte de presence geven, maar geeft de Nederlandse metalband God Dethroned hun laatste Europese show voordat ze definitief de stekkers eruit trekken.

Veels te veel namen in één stukje? Dan hebben we hier nog even alle bands handig per dag op een rij.

Vrijdag 16 December:
Sepultura *
Exodus *
Destruction *
Asphyx *
Nifelheim
Heathen *
Heidevolk
Desaster
The Rotted
Disabuse *
Valkyrja
Mar De Grises 
Balfor
Stormrider

* = Old School Set List

Zaterdag 17 December:
Morbid Angel
Heaven Shall Burn
Katatonia
Kataklysm
Triptykon
Marduk
God Dethroned
Tankard
Heathen
Adept
Milking The Goatmachine
Cripper
Semargl
Azarath 
Dawn Of Disease 

De kaartverkoop is nog in volle gang! Zowel de dagkaarten als ook de combikaarten voor beide dagen plus de after party zijn nog verkrijgbaar! Klik hier voor meer info over de vrijdag en hier voor meer info over de zaterdag.