Speciale Effenaar vinyl uitgave Motorpsycho

Nu al een collectors item! Wat? Nou, een gelimiteerde Motorpsycho uitgave op vinyl, dat! Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Effenaar en de speciale show van Motorpsycho in oktober, is besloten om het idee van Roadworks, de live compilaties van de band, eens op z’n Eindhovens te doen. De Noorse rockband heeft de Effenaar in een kleine twee decennia al 13 keer in vuur en vlam gezet en nam die shows bijna altijd op meerdere sporen op. En wie wat bewaart, die heeft wat!

Het resultaat is een sterk gelimiteerde 12" LP, gevuld met vier nummers die in totaal 40 minuten klokken. De LP is alleen te koop tijdens de 14e show van de band op zaterdag 15 oktober. Het bijzondere ‘Effenaar-album’ gaat 15 euro kosten, zal in eigen beheer worden uitgegeven en is dus geen officiële Roadworks uitgave. Houd de website in de gaten voor meer nieuws, zoals onder andere de tracklist van deze plak vinyl.

Wil je nu alvast zekerheid van het feit dat deze schijf bij jou in het platenrek belandt? Dat kan. Via deze link bestel je vanaf aanstaande zaterdag een ticket waarmee je het vinyl op 15 oktober tijdens de show kan ophalen. Je dient hiervoor uiteraard ook een ticket voor de show te hebben. Het vinyl is, voor de late beslissers onder ons, ook op de avond zelf te koop. Maar let wel: OP=OP!