3FM Serious Talent Festival levert € 14.283,- op!

Effenaar heeft 23 december met het 3FM Serious Talent Festival maar liefst € 14.283,- opgehaald.

Handsome Poets, A Silent Express, Monks Avenue, Yasmin, Elske DeWall, The Hype, MakeBelieve, Ruben Hein en Krystl speelden deze avond allemaal belangeloos op het festival. Alle opbrengsten van de avond gaan rechtstreeks naar het Glazen Huis. Als kers op de slagroomtaart draaide 3FMdj Paul Rabbering op de afterparty! En met Paul is het altijd swingen.

Serious Talents en de Effenaar
Tijs van Liemt, coördinator 3FM Serious Talent licht toe: "Bij 3FM zijn we heel blij dat onze Serious Talents belangeloos en met heel veel enthousiasme meewerken aan Serious Request. Op deze manier hopen we veel geld in te zamelen." Effenaar-programmeur Tom Ketelaar: “We vinden het heel belangrijk dat de Effenaar iets kan doen voor de stille slachtoffers van Aids in Afrika: de kinderen die door aids hun ouders verloren. Erg fijn dat we dit op een muzikale manier kunnen doen met 3FM als partner. Daarnaast is het voor het publiek natuurlijk erg leuk om kennis te kunnen maken met negen talentvolle Nederlandse bands.”

Veiling
Check de veiling van Serious Request. Want ook enkele Serious Talents hebben hebbedingetjes ter veiling aangeboden. Bied op een gesigneerde gitaar van The Hype of een kleedkamerconcert van MakeBelieve!