Combitickets beschikbaar voor Chuck en Frank!

Voor de concerten van Chuck Ragan en Frank Turner zijn ook combitickets beschikbaar, voor de interessante prijs van slechts € 12,50!

Op 14 maart en 5 april kun je gaan genieten van twee geweldige singer-songwriters die opvallend veel overeenkomsten vertonen.

Zo zijn zowel Chuck Ragan als Frank Turner van oorsporong opgegroeid met hardcore/punk muziek en waren ze frontman van respectievelijk Hot Water Music en Million Dead, twee punk/hardcore bands die bij de liefhebbers uiteraard de nodige bellen doen rinkelen.

Tegenwoordig laten de heren zich van een wat ingetogenere kant zien, alhoewel het er muzikaal en tekstueel zeker niet slapjes aan toe gaat.

Waar Chuck zich veelal laat inspireren door de Amerikaanse folk en country, doet Frank dit door de Britse en soms ook Ierse folk. Echter, de attitude van beide heren is nog altijd erg punkrock, met sterke teksten en krachtige songs.

Liefhebbers van The Gaslight Anthem, Hot Water Music, Levellers, Flogging Molly, maar ook fans van Bruce Springsteen, The Pogues, Bob Dylan en Johhny Cash kunnen dit combiticket blind aanschaffen!