Vanaf 1 oktober servicekosten flink omlaag!

Hoe blij zijn wij met ons nieuwe ticketingcontract met Ticket Service Nederland! De nieuwe overeenkomst, die donderdag 1 oktober vanaf 10.00 uur ingaat, maakt met name het online kopen van kaartjes veel voordeliger.

Op deze manier willen we voor jullie de meest eenvoudige bestelwijze ook financieel het meest aantrekkelijk maken.

Waar online voorheen tussen de €2,80 en €4,55 per ticket aan servicekosten werd betaald liggen de nieuwe prijzen tussen de €1,- en €1,80 per ticket. Er wordt met ingang van het nieuwe contract tevens onderscheid gemaakt tussen servicekosten voor enerzijds e-tickets die zelf uitgeprint worden en anderzijds online bestelde hardcopy tickets die worden thuisgestuurd. Daarnaast wordt de servicekosten staffel gekoppeld aan prijscategorieën voor een groot deel losgelaten. Er is enkel een differentiatie op tickets waarvan de nettoprijs lager of hoger is dan €12,-, zodat de verhouding servicekosten-ticketprijs beter is.

Een alternatief en nog steeds voordelig voorverkoopkanaal is onze Effenaar kassa zelf, het daar reeds geldende servicekostentarief van €1,- blijft ongewijzigd. Ook de traditionele Ticket Service Nederland voorverkoopkanalen, balieverkoop en telefonische verkoop, blijven gewoon bestaan. De servicekosten staffel voor deze voorverkoopkanalen wordt geheel losgelaten, er geldt één tarief per kanaal. Ook deze tarieven zijn verlaagd, waar de servicekosten bij balieverkoop gemiddeld €2,80 per ticket waren is dat nu €2,60 en bij telefonische verkoop betaal je slechts €2,95 in plaats van het oude gemiddelde tarief van €3,70.

Een overzicht van de nieuwe servicekosten per ticket:
Online verkoop e-ticket ticketprijs < €12,- : €1,-
Online verkoop e-ticket ticketprijs > €12,- : €1,80
Online verkoop hardcopy tickets thuisgestuurd: € 3,-
Effenaar kassa: €1,-
Balieverkoop: €2,60
Telefonische verkoop: €2,95

De nieuwe tarieven gelden vanaf 1 oktober 10.00 uur voor alle Effenaar shows.