Hot psycho nieuws!

Vandaag is het grootste deel van het programma van Coffin Carnival II bekend gemaakt! De voorverkoop begint zaterdag!

De headliners voor Coffin Carnival II zijn bekend, de voorverkoop kan beginnen! We presenteren je wederom een mooie internationale line-up van namen die er toe doen.

Net als vorig jaar wordt het weer lekker pendelen tussen The Rambler en de Effenaar, waar je uit je plaat kunt gaan op onder meer twee uiterst exclusieve shows van het Duitse P.O.X. (voor het eerst in ruim 17 jaar in Nederland!) en Ex-Krewman Mad Dog Cole, die speciaal voor deze gig vanuit UK ingevlogen wordt!

Nederland wordt vertegenwoordigd door het heropgerichte SCAM. Nederpsycho is zijn puurste vorm! Ze waren al tien jaar uit elkaar, maar zijn herenigd in de originele line-up van 1986.

Het is niet enkel pure psycho wat de klok slaat. All-star band Whip Crackin' Daddies komen exclusief voor Coffin Carnival hun 'psycho-wave' virus verspreiden. Denk aan The Stray Cats en Reverend Horton Heat die de repetitieruimte delen met Nick Cave en The Damned.

Meer informatie zoals tijdschema en speelvolgorde worden t.z.t bekend gemaakt. Tickets kopen en meer info over het festival vind je hier en hier!