Win Playlab shirts!

Leden van de Effenaar nieuwsbrief opgelet! Deze week maak je kans op te gekke Playlab-shirts!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het sturen van een mailtje ovv. 'Playlab' naar winnen@effenaar.nl . Let op! Alleen voor leden van de Effenaar nieuwsbrief!

Voor degenen bij wie overigens nog geen belletje is gaan rinkelen: Het gratis toegankelijke Playlab staat maandelijks geprogrammeerd in de Effenaar. In Playlab komen vijf muzikanten die niet eerder met elkaar gespeeld hebben éénmalig bij elkaar. ’s Middags repeteren, ’s avonds uitvoeren. En dat levert doorgaans heel wat moois en interessants op.

Op woensdag 19 maart is het weer zover. Dan neemt kunstenaar/muzikant Rik van Iersel naast Rozemarie Heggen ook Patrick Votrian (De Kift), dj DoNotAsk (Urban Dance Squad) en Onno Kortland (Stuurbaard Bakkebaard) op sleeptouw voor een op voorhand al spannende Playlab-sessie. Klik hier voor meer info over de avond!

Op woensdag 23 april vervolgens een Playlab-avondje met een gitarenbouwer met allerlei freaky gitaren, een violist met meerdere violen en sounds, een kunstzinnige VJ, een klavecimbel plus een unieke conservatorium drummer/scratcher. Met Edwin Vanvinckenroye, Olga Mink, Pieter Thys, Goska Isphording en BINK a.k.a. Frank Wienk! Wees erbij, want dit gaat heel uniek worden! Klik hier voor meer info!

Meer weten over Playlab in het algemeen? Klik dan hier!