Cool Rock Deal!

5 fantastische concerten voor een sympathieke prijs!

Je hebt rock. Recht-toe-recht-aan in een vierkwartsmaat. En je hebt rock met een zeer hoge hipheidsfactor. Rock die compleet de pan uitswingt. De rock van nu én straks! De Effenaar heeft voor jou 5 van deze übercoole, overheerlijke optredens geselecteerd waar je naartoe kunt voor een leuke prijs: onze "Cool Rock Deal".

28 feb   HARD-Fi (Eng)

12 mrt   Kaizers Orchestra (N)

2 apr     Gem (NL)

20 apr   Infadels (Eng)

22 apr   Radio Soulwax (B)

Niet de minste optredens dus!

HARD-Fi is hard op weg de volgende populaire band te worden in het rijtje Kaizer Chiefs, Bloc Party, Editors en noem maar op.

Kaizers Orchestra, yep, die coole Noren met de knallende live shows hebben weer een fantastische nieuwe CD uit.

Gem is Nederlands eigen trots van de nieuwe rock; wie kent het liedje ”Good To Know You” van de Randstad reclame nou niet?

Infadels, dat is een verhaal apart. Een van dé verrassingen van London Calling… en op Eurosonic ging heel Huize Maas uit z’n dak. Aanstekelijke mix van rock en dance. Denk aan LCD Soundsystem en Bloc Party.

Radio Soulwax, dat zijn de broertjes DeWaele (wie kent ze niet) in 2 Many DJ’s én Soulwax Niteversions vermomming plus 2 überhippe gastoptredens. Dé garantie voor een onvergetelijke feestavond!

Voor deze 5 coole rock avonden maken we de deal met je af op € 45. Een zeer schappelijke prijs vinden we zelf, voor 5 te gekke optredens! (Afzonderlijk zouden de shows je in totaal € 59,50 kosten!) De voorverkoop start op woensdag 1 februari. Vraag bij Ticketservice naar 'Cool Rock Deal' kaartjes.

Maar wees er op tijd bij, want we kunnen maar een beperkt aantal deals aan jullie aanbieden…

Ja, doe mij zo'n 'Cool Rock Deal'!