Veel Effenaar-bands op de Luisterpaal!

De Luisterpaal van VPRO's 3VOOR12 staat bomvol acts die binnenkort in de Effenaar spelen. Zeker een online bezoekje waard!

Klik hier om het album van Shane Shu, op donderdag 3 april in de Effenaar te zien in het voorprogramma van Ellen ten Damme, te beluisteren! Details weten van het concert? Tik dan een keer hier met je muis.

Of wat dacht je van PUSA? Klik hier om de nieuwe plaat van The Presidents of the USA te luisteren. Live te zien op donderdag 10 april in de Effenaar (meer info, klik hier)

Maar er is meer. Ook Room Eleven heeft bijvoorbeeld nieuw werk, check die fijne klanken hier . En volg deze link om meer info van het concert (op donderdag 8 mei) voor je neus te krijgen.

Ook het Effenaar Café heeft een meer dan mooie programmering de komende tijd. Eén van de pareltjes die gratis en voor niks in het Effenaar Café te zien is, is At the Close Of Every Day. Eén muisklik verder en hun nieuwe album klinkt door je boxen. Nog een keertje klikken en je ziet precies hoe laat ze hier langskomen op zaterdag 26 april!