The Summer of '21 in de Effenaar

Ook de Effenaar heeft de regels versoepeld! Hier hebben wij net als jullie, ontzettend lang naar uitgekeken. Met veel plezier kondigen we dan ook een aantal concerten en evenementen aan waarbij eindelijk weer de normale capaciteit geldt.

Effenaar organiseert (in ieder geval) tot en met 31 augustus 2021 twee soorten evenementen:

1. Concerten/evenementen zónder corona-beperkingen, mét verplicht Groen Licht via de Corona-check app.

Ga je in de zomer van ’21 naar één of meer van onderstaande concerten/evenementen, dan moet je vooraf zorgen voor ‘groen licht’ via de Corona-check app. Dat betekent dat je een negatieve corona-sneltest (niet ouder dan 40 uur) of een volledige vaccinatie danwel herstel-bewijs nodig hebt om binnen te komen. Gelukkig biedt dit ook een heleboel voordelen. Er hoeft binnen geen afstand gehouden te worden. Je mag dus vrij bewegen en dansen! Ook kun je rustig je drankjes halen bij de bar.

Effenaar-evenementen waarvoor je momenteel (update 7 juli) Groen Licht moet hebben via de Corona-check app:
* Zaterdag 24 juli: Blackout Eindhoven
* Zondag 25 juli: Comedy Nacht
* Vrijdag 30 juli: PINA Eindhoven XS - Opening Party
* Zaterdag 31 juli: Follow The White Rabbit
* Zaterdag 16 augustus: DOODSWENS + IBEX ANGEL ORDER + SEVERANT
* Vrijdag 13 augustus: NOX IN THE WOODS FESTIVAL 2021 (Philips de Jonghpark)

Een testafspraak maak je enkel via www.testenvoortoegang.nl, zo snel mogelijk na aankoop van je ticket en bij voorkeur in of dichtbij je eigen woonplaats. De sneltest is gratis. Een test via de GGD of een zelftest is helaas niet geldig. Wanneer je al volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt, is de sneltest niet nodig. Het is dan wel belangrijk om dit te registreren in de CoronaCheck-app. Aan de deur van de Effenaar wordt zowel je toegangskaartje als de Corona-check app gecheckt.

Als je een kaartje koopt krijg je sowieso voorafgaand aan het evenement een servicemail, met daarin alle informatie nog eens duidelijk op een rij. Ook de betreffende concertpagina’s houden wij natuurlijk up to date! Bij aanvullende vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

2. Evenementen waarbij nog 1,5 meter afstand gehouden moet worden, maar waarbij vooraf testen danwel een vaccinatie- of herstelbewijs níet nodig is.

Het gaat hierbij concreet om:
* The Sessions (concerten incl. livestream) in de Effenaar. Deze vinden op dezelfde manier plaats als voorheen: voor elke Session is een beperkt aantal kaarten (duo-tickets/zitplaatsen) beschikbaar en vooraf testen is niet nodig; wel moet er nog altijd 1,5 meter afstand gehouden worden en we verzoeken je vriendelijk om bij klachten thuis te blijven;
* De concertreeks op het terras van Groendomein ’t Wasven;
* De concerten van Hannah Mae op 15 juli in De Rozenknop, zowel de vroege als de late show.