Gebouw-T sluit zich als eerste podium aan bij The Sessions

Vanaf donderdag 22 april zullen op www.thesessions.stream niet enkel meer streams te zien zijn van Effenaar en Dynamo, maar worden deze aangevuld met streams uit Gebouw-T in Bergen Op Zoom. Ze zijn daarmee het eerste podium dat zich aansluit bij de streaming portal die Effenaar en Dynamo hebben ontwikkeld in samenwerking met Copyright Delta.

Gebouw-T uit Bergen op Zoom is direct na de coronacrisis gestart met livestreaming onder de noemer ‘live in je woonkamer’. Eerst vooral met DJ sets maar later ook met streams van artiesten als Michelle David & the Gospel Sessions en Minka. Joep Gudde, coördinator marketing: “Een uitgelezen kans om als Gebouw-T aan te sluiten bij The Sessions. Hiermee breiden we het aanbod uit met talent uit West-Brabant én vergroten we het bereik. Prachtig om zoveel muzikaal talent uit Nederland op één platform te hebben. We geloven dat The Sessions ook na de heropening van poppodia een aanvulling blijft op het liveaanbod.”

Vanaf 22 april gaat Gebouw-T wekelijks uitzenden op de donderdagavond om 21.00 uur. Er wordt gestart met een stream van de hoogstaande bluesrockers Leif de Leeuw band. Binnenkort volgen onder andere de voorrondes van muziekcompetitie T-Strijd en de albumpresentatie van stonerrockband Gomer Pyle. De livestreams vinden plaats op www.thesessions.stream waar je ook kunt grasduinen in het inmiddels opgebouwde archief van 200+ sessies.