Corona update: concerten en uitgaan

Hieronder houden we de lijst bij met tot nu toe door de Corona crisis verplaatste of afgelaste shows. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt. We streven ernaar om zoveel mogelijk concerten en events naar een later tijdstip te verplaatsen. 

DO 15 JULI - HANNAH MAE VROEGE SHOW VERPLAATST NAAR EFFENAAR (IPV ROZENKNOP)

DO 15 JULI - HANNAH MAE LATE SHOW VERPLAATST NAAR EFFENAAR (IPV ROZENKNOP)

DO 15 JULI - EFFENAAR 'T WASVEN: POOR MAN RICHIE AFGELAST

ZO 25 JULI - ADOLESCENTS (BLUE COLLAR) VERPLAATST NAAR 24 JULI 2022

DO 28 JULI - EFFENAAR 'T WASVEN: ABEE AFGELAST

VR 30 JULI - PIÑA EINDHOVEN XS - AFGELAST

ZA 31 JULI - FOLLOW THE WHITE RABBIT - AFGELAST

ZA 31 JULI - SKID ROW WORDT VERPLAATST (2022)

DO 12 AUG - EFFENAAR 'T WASVEN: BAI KAMARA JR. AFGELAST

VR 13 AUG - DEAD KENNEDYS WORDT VERPLAATST (2022)

VR 13 AUG - NOX IN THE WOODS WORDT VERPLAATST NAAR 2022

ZO 12 SEP - MELANIE VERPLAATST NAAR 30 JANUARI 2022

ZA 2 OKT - MUDHONEY AFGELAST

ZO 3 OKT - SAMAEL VERPLAATST NAAR ZONDAG 25 SEPTEMBER 2022

WO 13 OKT 2021 - FU MANCHU VERPLAATST NAAR WOENSDAG 12 OKTOBER 2022

VR 5 NOV 2021 - THE BRUCEBAND VERPLAATST NAAR VRIJDAG 15 OKTOBER 2021

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RETOURBELEID BIJ AFGELASTINGEN/VERPLAATSINGEN DOOR CORONACRISIS:

Het kabinet heeft maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk te voorkomen. De Effenaar was en is hierdoor genoodzaakt om een veelvoud aan evenementen af te lassen of te verplaatsen. Concerten die in de corona-periode gepland staan/stonden worden/werden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten, festivals of evenementen blijven tickets automatisch geldig voor de nieuwe datum. Hier hoeven de kaartkopers niets voor te doen.

Is een verplaatsing niet mogelijk óf wordt het evenement definitief afgelast, danwel de houder van het ticket is verhinderd op de nieuwe datum, krijgt de ticket-houder de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten retour. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren.

Vanaf 17 februari 2021 geldt dat tickets van verplaatste evenementen 26 maanden geldig zijn, in plaats van de 13 maanden die de oorspronkelijke regeling (april 2020) had voorzien. Dit geldt ook met terugwerkende kracht voor evenementen die vóór 17 februari 2021 zijn verplaatst. Uitgegeven vouchers blijven 24 in plaats van de eerdere 12 maanden geldig.

Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We zijn er bijna! En tot die tijd hopen we nog altijd op je begrip en vragen je om ons soms wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets kun je altijd kijken op https://www.effenaar.nl/tickets