Show Ilse DeLange verplaatst

De show van Ilse DeLange van donderdag 5 maart zal helaas een maand opgeschoven moeten worden ivm deelname van Ilse aan het TV programma 'Sing Meinen Song' in Duitsland. De nieuwe datum is zondag 5 april. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Mocht je op de nieuwe datum verhinderd zijn dan kunnen de kaarten worden teruggebracht waar je ze hebt gekocht. Voor meer info zie https://www.effenaar.nl/tickets

Lees hieronder het volledige bericht.

ILSE DELANGE IN DUITS TV PROGRAMMA ’SING MEINEN SONG’

Ilse DeLange zal deelnemen aan het zevende seizoen van het populaire Duitse TV programma ’Sing Meinen Song’ In ’Sing Meinen Song staan zeven artiesten centraal die songs van elkaar herinterpreteren op geheel eigen wijze. 

Het programma is al jaren, met miljoenen kijkers, een groot succes op de Duitse TV zender VOX en is onder andere onderscheiden met een Deutscher Fernsehpreis (vergelijkbaar met de Nederlandse Gouden Televizier-Ring).

 "Het is voor mij, als Nederlandse artiest, een enorme eer om aan dit mooie programma in Duitsland mee te mogen doen. Ik kijk er ontzettend naar uit en ben ook heel benieuwd hoe de andere artiesten mijn liedjes zullen vertolken”, aldus Ilse DeLange.

In het voorjaar van 2020 zal het nieuwe seizoen van ‘Sing Meinen Song’ bij Vox te zien zijn met - naast Ilse DeLange - Max Giesinger, Lea, MoTrip, Nico Santos en Jan Plewka. Michael Patrick Kelly is de gastheer van het programma.

De opnames van het programma vinden plaats in Zuid-Afrika, waardoor Ilse DeLange drie van haar geplande clubshows in 2020 moet verplaatsen. Het betreft de shows in in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.