Eerste namen DDW Music Festival 2019

Ook dit jaar organiseren we tijdens Dutch Design Week (19-27 oktober) weer verrassende shows en vette feesten op toffe plekken in de stad; Van hiphop, tot indie naar rootsy en natuurlijk ook party. Met het DDW Music Festival-bandje kan men tijdens DDW de hele week tientallen feestjes, concerten en locaties kiezen.

Line-up (eerste 24 namen A-Z)
Amy Root, Automatic, Chackie Jam, Cry, Do Nothing, Emma Mc Grath, Far Caspian, Gnoomes, Heavy Lungs, Jan Verstraeten, Kolonel DJafaar, Kosmo Sound, Mk. Gee, Patawawa, Sheer Mag, SHHT, Someone, Ted Jasper, Tessa Dixson, Wally A$M, Wasuremono, Wooze, Yallah! Yallah!, Yellowstraps.

DDW Music Festival
DDW Music Festival is een initiatief van de Effenaar en Friendly Fire i.s.m. Dutch Design Week, waarbij de eerste twee verantwoordelijk zijn voor de muziekprogrammering. Net als voorgaande jaren wordt het muziekprogramma net zo divers en vooruitstrevend als DDW zelf. De shows vinden plaats op locaties die variëren van bekende poppodia als Dynamo en de Effenaar tot oude kroegen als de Rozenknop, Altstadt, maar ook Stroomhuis.

Naast het stadsprogramma zijn er ook dit jaar weer een aantal DDW Music Specials. De eerste specials die zijn aangekondigd zijn Rico & Sticks op zondag 20 oktober en Altın Gün + Yin Yin op donderdag 25 oktober.

Voor meer info zie: https://www.effenaar.nl/ddwmusicfestival