La Fura dels Baus in het Parktheater!

Niet alleen het concertseizoen in de Effenaar is weer begonnen, ook het Parktheater heeft een spectaculaire opener van het seizoen.

La Fura dels Baus, een spraakmakende theatergroep uit Barcelona opent het theaterseizoen 2007/2008 van het Parktheater Eindhoven met de indrukwekkende voorstelling ‘Imperium’. In deze voorstelling wisselen prachtige beelden en gruwelijke scènes elkaar in razend tempo af. Na ruim een uur is de voorstelling voorbij en mensen verlaten moe, verward, geschokt, maar ook onder de indruk het theater, omdat ze iets hebben meegemaakt wat nooit eerder in een theater werd opgevoerd.

‘Imperium’, de negende show van La Fura dels Baus, is ontstaan uit de absurditeit van de huidige wereld. In een gedurfde en onalledaagse stijl ziet het publiek een symbolische ontleding van onze maatschappelijke werkelijkheid. Met fantasie, special effects en vooruitstrevende technologie creëert de groep een angstaanjagende wereld. ‘Imperium’ is 30 augustus tot en met 9 september in het Parktheater te zien!