Revolutionaire escape room in de Effenaar

De toekomst van de escape room is hier! De Effenaar en Dutch Rose Media lanceren tijdens de Dutch Technology Week de eerste mixed reality escape room. Door middel van augmented reality toepassingen moeten de deelnemers aan deze vooruitstrevende escape room raadsels oplossen om zo uit deze virtuele wereld te ontsnappen. 

Vernieuwend is niet alleen het gebruik van augmented reality, maar ook de plaats van handeling: een lege concertzaal. Met behulp van de geavanceerde licht- en geluidsinstallatie van de Effenaar wordt de deelnemer geheel in het spel gezogen. Geheel toepasselijk heeft deze escape room dan ook een muzikaal tintje: de mysteries rond de dood van Elvis en de Club van 27. 

De publieke lancering is op 4 juni om 16:00 tijdens de Dutch Technology Week. Plaats van handelen: de Effenaar. Ter plekke kan je je ook inschrijven, maar je kan vanaf 4 juni ook online reserveren op www.ar-galaxies.com.

Deze escape room is onderdeel van ons Smart Venue programma. Met dit programma verkent de Effenaar de toekomst van de popmuziekbeleving en het poppodium. 

Strings of Life - Trailer