Gezocht: freelance promotor

De afdeling Marketing en PR bestaat uit vier personen, die naast het promoten van losse shows ook belangrijk zijn voor het in de markt zetten van nieuwe programmaconcepten en -lijnen. We werken hierbij nauw samen met de programmeurs en externe organisatoren en kenners.

De Effenaar is op zoek naar een freelance promotor om het team tijdelijk te versterken. In beginsel zal het een aanstelling zijn met een vast aantal uren per week (minstens 16 uur per week, dit alles in overleg), van ongeveer 1 augustus tot november 2017. Je taak is om de afdeling marketing te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden, waarbij je verantwoordelijk zal zijn voor de promotie van een aantal geselecteerde shows.

Je hebt een aantoonbaar netwerk in de muziekindustrie en kent ook je weg in de online marketing. Je kan projectmatig werken en koppelt voortgang en resultaten gemakkelijk terug aan marketing en programmering.  

Start: z.s.m., maar zeker vanaf 1 augustus. 

Duur: zeker tot november 2017.

Vergoeding: in overleg.

Heb je interesse in deze functie? Mail dan je motivatie en cv t.a.v. Tijs Heesterbeek en o.v.v. vacature freelance promotor naar info@effenaar.nl.