Spread the word: an ICON is born!

Zaterdag 23 juni word de eerste ICON geboren! Na de dood van Red Zone werd er gerouwd en gegriefd, maar alle hoop op een goede dnb toekomst in Eindhoven is terug van weg geweest. ICON is de nieuwe dnb avond in de Effenaar!

Bij ICON komen alleen de allergrootste, nieuwste en vetste namen uit de dnb scène naar de Effenaar. Presented to you by former Red Zone crew: Nymfo & Pressure.

Voor de eerste editie staat Pendulum op het programma en deze dnb act rockt! Niet zo vreemd  als je nagaat dat Pendulum voorheen een rocktrio vormde, maar al enige tijd geleden hun drums en gitarenriffs inruilde voor stampende beats, basslines en loodzware melodieën. Pendulum is dé snelst opkomende dnb act van het moment. Hun debuutalbum ‘Hold your colour’ ging al ruim 100.000 keer als zoete broodjes over de toonbank. Daarnaast ze werken momenteel mee aan de productie van het nieuwe Prodigy album. Met hun eigen Mc Jakes en ICON’s Mc Dapper is de avond helemaal compleet. An ICON is born, spread the word!

 

Misschien heb je de geboorteaffiches al gespot in het centrum van Eindhoven zoals hieronder. De geboorte van een ICON vraagt natuurlijk om meer aandacht! Hang/gebruik/verwerk jouw poster op een zo’n origineel mogelijke manier en kom samen met 9 vrienden naar de eerste ICON! Maak een foto of video van je resultaat en stuur deze inclusief persoonsgegevens uiterlijk 21 juni op naar info@iconoperations.com. De posters zijn overal te krijgen, kroegen platenzaken, café’s en bovenal de Effenaar. Maar…..!!!!! Omdat we natuurlijk niet willen dat ICON hetzelfde einde beleeft als dé Messias, worden alle foto’s en video’s waarbij gemeentelijke en persoonlijke eigendommen beschadigd of vertiefd raken, bij voorbaat uitgesloten. Ben creatief, geen vandaal! Spread the word, an ICON is born!

Lees hier meer over de eerste editie van Icon!