Gezocht: Freelance promotor/marketeer (specialisatie dance en elektronische muziek)

De afdeling Marketing en PR bestaat uit vier personen, die naast het promoten van losse shows ook belangrijk zijn voor het in de markt zetten van nieuwe programmaconcepten en -lijnen. We werken hierbij nauw samen met de programmeurs en externe organisatoren en kenners.

De Effenaar is op zoek naar een freelance marketeer om het team tijdelijk te versterken. In beginsel zal het een aanstelling zijn met een vast aantal uren per week (ca. 14 uur per week), tot november 2016. Eventueel kan er ook daarna op projectbasis nog een beroep op je worden gedaan.

De Effenaar werkt in zijn programmering met een aantal programmalijnen. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het promoten van losse shows, maar vooral het tijdelijk opnemen van de marketing rondom een aantal programmalijnen, waarvan de dance- en nachtprogrammering een belangrijke pijler is. Denk hierbij aan avonden als Suono Culture, Nachtcollege, VoNK en Breek.

Je hebt al een aantoonbaar netwerk in de muziekindustrie. Je kan projectmatig werken en koppelt voortgang en resultaten gemakkelijk terug aan marketing en programmering. Affiniteit en kennis van de dancescene, en dan vooral de Brabantse/Eindhovense dancescene, is een pre.

Start: z.s.m., maar zeker vanaf 1 augustus.
Duur: tot november 2016,  hierna incidenteel in te zetten op projectbasis.
Vergoeding: in overleg.
Reacties o.v.v. sollicitatie freelance promotor naar info@effenaar.nl