Line-up Stille Nacht zo goed als rond met o.a. Causes en Alex Vargas

De wintertijd is inmiddels ingegaan en dus komt het allerfijnste winterfestival Stille Nacht dichter en dichterbij. Eerder hebben we al een aantal mooie acts bevestigd voor het festival, en vandaag komen daar weer vijf toffe namen bij!

De eerste toevoeging aan de line-up is Causes. We kennen natuurlijk allemaal megahit ‘Teach Me How To Dance With You’ en recentelijk kondigden ze hun debuutalbum ‘Under Bridges That You Built For Me’ aan. De tweede act die we mogen aankondigen is Alex Vargas. Hij verkocht dit jaar binnen no time zijn show in Paradiso uit en zou zomaar eens de revelatie van het festival kunnen worden. Daarnaast zal ook Mister & Mississippi op 20 december naar Eindhoven komen. De andere namen die we verwelkomen tot het affiche zijn Glints en Son Mieux.

Artiesten die eerder al waren bevestigd voor Stille Nacht zijn Ben Caplan, Jake Isaac, Isbells, Samuel Ford en Cowboy Tinder. Houd het Facebookevent van de Eindhovense editie in de gaten voor alle nieuws en updates rondom het festival.