Effenaar genomineerd voor Nachttempel Award!

De Effenaar de beste club van Nederland in 2007? Het zou zomaar eens kunnen gebeuren. De nominatie voor Revu's Nachttempel Award 2007 is in ieder geval op zak!

De nominaties zijn tot stand gekomen op basis van een enquête onder een kleine 100 absolute kenners van de uitgaansscène. En daarbij kwam de Effenaar dus als één van de gegadigden uit de bus! Met de jaarlijkse prijs wil Nieuwe Revu een positieve bijdrage leveren aan de waardering en kwaliteit van het uitgaansleven in Nederland.

Het uitgaanspubliek heeft uiteindelijk de beslissende stem over wie de prijs wint. Je kunt nu via www.nachttempel.nl stemmen en wie weet, wordt de Effenaar de winnaar van de Nachttempel Award 2007!

De winnaar van de Award wint tevens 15.000 euro. Met dat bedrag kan de winnaar vervolgens het Nachttempelfeest 2007 organiseren.

Als jij zo'n vet feest in de Effenaar wel ziet zitten, surf dan dus meteen naar www.nachttempel.nl en mobiliseer al je vrienden, kennissen, familieleden, buren, overburen en wie je ook maar op straat tegenkomt om dit ook te doen en breng je stem uit!