Line-up winterfestival Stille Nacht compleet

De dagen worden korter, de temperaturen worden lager, en Festival Stille Nacht komt dus steeds dichterbij! Onze line-up was al zeer fijn, al zeggen we het zelf, en daar mogen we weer drie nieuwe toffe namen aan toevoegen.

De eerste nieuwe naam die we bekend mogen maken is Drawing Circles. Deze Duitse band stopt zich qua genre niet graag in één hokje, dus dat gaan wij ook niet doen. Een band die je gewoonweg live moet ervaren, en dan natuurlijk het liefst in een intieme wintersetting! Daarnaast mogen we ook nog twee lokale helden aankondigen, namelijk Guillaume Finta en Aidan. Eerstgenoemde gaat onder de titel van singer-songwriter door het leven, maar live – en op plaat! – is Guillaume Finta veel meer dan een eenmansproject. Hij heeft een flinke begeleidingsband om zijn sfeervolle en intense folkrock te laten horen. De jonge singer-songwriter Aidan is nog een onontdekt diamantje, maar grote kans dat daar binnenkort verandering in gaat komen.

Namen die we al eerder mochten verwelkomen tot deze winterse line-up zijn Oscar and the Wolf, Finn Andrews, Luke Sital-SinghJacco GardnerKovacs, I am Oak, Emil Landman, Mad About Mountains en Tears & Marble. Op de hoogte blijven van alle updates rondom het festival? Like dan even onze Facebookpagina! Oh, en laat hier dan ook meteen even weten dat je erbij bent.