Techno-burgemeester Sakkers in de Effenaar!

Burgemeester Sakkers is niet alleen onze burgervader, tijdens de carnavalsdagen is hij ook een heuse techno-artiest. En dat komt hij vrijdag 16 februari in de Effenaar laten horen ook!

Met het oog op carnaval dook burgemeester Sakkers onlangs de studio in en kwam er als zijn alias 'dj Lumen Volume' weer uit met een stampende technosingle in zijn achterzak. De naam van de single, biedt al wat aanknopingspunten voor het eindresultaat: 'Lampegat, leading in Techno'.

Maar het blijft niet bij een singletje. Nee, tijdens de carnavalsdagen springt dj Lumen Volume ook het podium op. De Effenaar kan in het schema van de burgemeester natuurlijk niet ontbreken. Want waar beter je technosingle ten gehore te brengen dan tijdens Dommelvallei, de langlopende succesvolle technoavond in de Effenaar?

Omstreeks 00.30 uur zal burgemeester Sakkers, pardon, dj Lumen Volume het podium van de kleine zaal van de Effenaar bestijgen voor een knallend optreden. Daarna én daarvoor krijgen de bezoekers van Dommelvallei overigens meer dan genoeg techno om de oren....Voor de volledige lineup van de technoavond klik je hier.

Mocht je niet tot vrijdag kunnen wachten, kun je hier alvast een voorproefje beluisteren van de single van de burgemeester.