Randprogrammering rondom Eindhoven Metal Meeting en laatste updates

Met headliners als Accept, Sabaton, Watain, Tiamat, Therion en Coroner heeft de Eindhoven Metal Meeting het weer dik voor elkaar. Dit jaar wordt er op donderdag 12 december afgetrapt in de Effenaar met de nu al legendarische heavy metal/thrashparty om daarna als een bulldozer door te rollen naar vrijdag en zaterdag. Maar er is meer te doen op metalgebied in en rond het EMM 2013 weekend, vandaar deze laatste update. Hieronder lees je alles over de randprogrammering van Eindhoven Metal Meeting 2013 en meer:

Tijdschema’s
Tijdschema’s voor alle dagen zijn helemaal klaar en ready to use. Bepaal jouw programma aan de hand van de line up en tijden hier.

Combitickets gaan snel!
Wil je nog een combiticket scoren voor EMM? Wacht dan niet te lang, want ze gaan als de bliksem! Check hier of er nog tickets beschikbaar zijn.

Afterparties
Als de laatste bands gespeeld hebben kun je uiteraard naar huis. Maar je kunt ook doorknallen bij een EMM-afterparty. Zowel in Dynamo als in The Rambler zijn twee ‘afters’, met op vrijdag The Covering en Razend in Dynamo en zaterdag de dikste metalklassiekers in The Rambler, op de draaitafel gelegd door DJ Marco.

Metal movies in Natlab
In het Natlab draaien twee bijzondere metalfilms die aansluiten bij Eindhoven Metal Meeting. Op woensdag 11 december zie je ‘Last Days Here’ met in de hoofdrol Pentagram-frontman Bobby Liebling en op zondag 15 december kun je lekker uitkateren bij 'Iron Maiden: Flight 666'. Twee metal-cultfilms in de maak!

Muzikale afsluiting van Expo | 15 dec | TAC
Selim Lemouchi & His Enemies
presenteren op 7 december het nieuwe album ‘Earth Air Spirit Water Fire’ in het Temporary Art Centre  in Eindhoven. Tegelijkertijd opent de aansluitende expositie van Jérôme Siegelaer en Max Rovers. Deze is ook geopend voor publiek op 8, 13, 14 en 15 december tussen 13.00 uur en 17.00 uur.  Op 15 december wordt de expositie afgesloten met een speciaal optreden van Selim Lemouchi en een paar van zijn vijanden.