Disclosure live op 21 maart in het Klokgebouw

De Lente begint meteen goed! Op vrijdag 21 maart komt het Britse producersduo Disclosure naar het Klokgebouw in Eindhoven voor een live-show.

2013 was het jaar voor de broers Guy (21) en Howard (19) Lawrence. Hun debuutalbum ‘Settle’, dat in juni uit kwam, werd door de media bekroond als beste dance album van het jaar. Als Disclosure maken de jonge Britten een zwoele mix van UK garage, Chicago house, 2-step en soul dat hun leeftijd en ervaring ver vooruit is. Met singles als ‘Latch’ (met Sam Smith) ‘White Noise’ (met AlunaGeorge) en 'You And Me'(met Eliza Doolittle) weten ze zowel de radiostations als dansvloeren voor zich te winnen.

Afgelopen jaar maakte het duo ook hun live reputatie meer dan waar met een dampende set op Pitch Festival en een optreden in een afgeladen Bravo tent tijdens Lowlands. Na twee (uitverkochte) shows in de Melkweg volgende maand gaat Disclosure in 2014 een stapje verder met een show in het Eindhovens Klokgebouw.

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 11 oktober om 10 uur via www.livenation.nl en www.ticketmaster.nl. Kijk hier voor alle informatie.