Extra shows Kraftwerk in de voorverkoop

UPDATE: ook deze shows zijn al uitverkocht.

 

Vanwege de razendsnelle verkoop van de shows op 17 & 18 oktober, voegt de Duitse formatie Kraftwerk twee extra shows toe beide dagen. De band speelt twee shows op 1 dag.

Nadat de twee shows van Kraftwerk in enkele minuten waren uitverkocht, hebben de Duitse electro pioniers besloten twee extra shows te geven. Deze staan ook gepland op de 17e en 18de oktober, maar dan later op de avond. De band geeft twee shows op een avond.

De shows van Krafwerk in het Evoluon Eindhoven, een locatiekeuze van Kraftwerk’s Ralf Hütter zelf, hebben maar een zeer beperkte capaciteit, per show zijn er slechts een kleine 800 kaarten te koop. Mede om die reden heeft de band besloten een show toe te voegen om meer mensen de kans te geven deze unieke shows bij te kunnen wonen.

Kaarten voor deze shows zijn direct in de verkoop gegaan en zijn uitsluitend te koop via See Tickets. Kaarten kosten €56,- exclusief service- & transactiekosten. Op uitdrukkelijk verzoek van Kraftwerk worden kaartjes op naam verkocht (kijk hier voor meer informatie).