Afgelast

Marc Almond


Hits and Pieces – The Best of Marc Almond and Soft Cell


i.s.m. Muziekgebouw Eindhoven


Marc Almond

Deze show is helaas afgelast. Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam. De in Southport geboren singer-songwriter zong bij uiteenlopende bands voordat hij vanuit een persoonlijke passie een solocarrière begon. Zijn grote droom was om in de voetsporen te treden van zijn grote voorbeelden David Bowie en Scott Walker en in hun stijl de ‘single’ tot icoon van de platenindustrie te maken. Daarin slaagde hij met glans toen hij in 1981 het nummer ‘Tainted Love’ uitbracht!

Singles werden zijn specialiteit en een totale verkoop van 30 miljoen verkochte platen en albums zegt genoeg over zijn muzikale kwaliteiten. In zijn ‘Hits and Pieces Tour’ zingt hij kneiters als 'Say Hello Goodbye', 'Something’s Gotta Hold of my Heart', 'Days of Pearly Spencer' en natuurlijk 'Tainted Love'! 

Marc Almond - Tainted Love
Marc Almond - Slow Burn Love (Official Video)