Verplaatst

Ghost 3


Ghost 3

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 1 september. Deze show is verplaatst naar 26 september. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Op dit moment is onze ticketpartner Ticketmaster hard aan het werk om dit technisch voor elkaar te krijgen. Je moet nog heel even geduld hebben, maar zo gauw het technisch mogelijk is, krijg je bericht vanuit Ticketmaster, zowel voor de voucher-regeling, de donatie en de manier om je geld terug te vragen.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

GHOST IS TERUG.


DUBSTEP IS TERUG.

Van wonky styles tot sets waar je zeker een nekbrace voor nodig hebt Ghost staat vol met dubstep, van hard tot dansbaar, er is voor ieder wat wils, maar in ieder geval dubstep!

◤LINE-UP
- Code:Pandorum

A-Z
- HIRED
- Ibbenz
- Obey
- t.b.a.

Artwork by Tom Jager

Code: Pandorum - Art of the Devil
AD + AKIRA + OBEY @ QUAKE INVITES MONSTERS PART 2