Verplaatst

Danssalon Reunion


Danssalon Reunion

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is verplaatst naar 27 juni. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Over de mogelijkheid om voor dit verplaatst concert je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De Danssalon was een begrip, niet alleen in Eindhoven maar ook ver daarbuiten. De locatie Stationsplein 4 was de perfecte omgeving, een klassieke voorgevel en binnen een oude balzaal met kroonluchters, sierpleisterwerk, draperieën, knappe halfnaakte dansers die hun kunsten vertoonden en de travestieten op hun onbegrijpelijke plateauzolen. Alles was hier extravagant, heftig, maar altijd met klasse!
Fedde Le Grand '99 in de Danssalon