Afgelast

Caleb Caudle


Dim Stars Presenteert


+ Mikaela Finne


Caleb Caudle

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is helaas afgelast. Over de mogelijkheid om je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Als je de muziek - bijvoorbeeld zijn laatste album 'Crushed Coins' - van deze jonge Caleb Caudle opzet komen er nogal wat raakvlakken voorbij. Voor verschillende generaties bovendien! Een jonge Bob Dylan of een nieuwe Robert Ellis. Oeroude Americana maar met een supermoderne sound. Maar gelukkig, want daar gaat het om, steengoeie songs waarin je verdwaalt, verliefd wordt en je doen verlangen naar nog meer van die songs. Of, zoals de Volkskrant het omschreef:


"De jongensachtige stem valt in slow motion achterover in donzige kussens van steelgitaren, piano en engelachtige achtergrondstemmen. Caudle maakt country-lite, die soms ook wel iets heeft van softpop uit de jaren zeventig. Maar kleffe easy-listening wordt Crushed Coins toch niet. Daarvoor zijn de songs én de teksten te sterk." 

Support

Mikaela Finne
Deze dame heeft alles om een grote Americana ster te worden. Des te meer bijzonder als je weet dat ze uit een klein dorpje in Finland komt! Haar songs zitten vol met heerlijke melancholie en heimwee vibes. Prima opwarmer voor Caleb dus! 

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.


Lost Without You (Official Music Video)
Further on up the Road
Caleb Caudle "Carolina Ghost" Official Music Video